Tavarataksi Kouvola ja Kymenlaakso

Tarjoamme laadukasta tavarankuljetus- ja pienrahtipalvelua kymenlaakson alueella. Huolelliset kuljettajamme, sekä vartatoiminen kalusto kuljettaa tavarat perille ajoissa. Hoidamme pienet kappale- ja tavarakuljetukset nopeasti ja laadukkaasti asiakkaiden tarpeiden mukaisesti kellonajasta tai viikonpäivästä riippumatta.

Pyydä kuljetustarjous rahdillesi yhteydenottolomakkeemme kautta.

Palvelumme tulee olla aina parasta ja ystävällistä, jonka lisäksi haluamme kulkea aina sen kuuluisan ylimääräisen kilometrin asiakkaidemme puolesta - mitä ikinä se kulloinkin vaatii.

Ruokaostosten -ja päivittäistavaroiden kotiinkuljetus Kouvola

Liikenne Kurittu toimittaa tilaamasi tuotteet valmiiksi kerättynä ja pakattuna helposti kotiisi  arkisin valitsemanasi ajankohtana sinun toivedesi mukaisesti. Palvelun ansiosta voit käyttää  arvokasta vapaa-aikaasi muuhunkin kuin kaupassa käyntiin.

Voit tilata tuotteita päivisin klo 8-16 välisenä aikana (myös sunnuntaisin) myymälöistä -tai ravintoloista kymenlaakson alueelta yhteydenottolomakkeemme kautta,  jolloin ajojärjestelijämme on yhteydessä teihin tunnin sisällä tilauksestanne. Kuljetuksen  järjestämme teille saman vuorokauden aikana. Veloitamme keräilystä- ja  kuljetuspalvelusta  50,00e/h sis.alv. Emme toimita asiakkaille alkoholi- tai tupakkatuotteita, emmekä veikkauksen pelituotteita. Kuljetukset voitte maksaa toimituksen yhteydessä käteisellä- tai pankkikortilla.

Toimimme yhteistyöstä K-Ruokamyllyn kanssa, ja voit tilata kauppaostokset myös  näppärästi keskon verkkokaupasta.
Kauppaostosten kuljetus K-Ruokamyllyn sopimusasiakkaille maksaa 10,00e/kuljetus  (max.15km) 

Palvelumme tulee olla aina parasta ja ystävällistä, jonka lisäksi haluamme kulkea aina sen  kuuluisan ylimääräisen kilometrin asiakkaidemme puolesta - mitä ikinä se kulloinkin vaatii.

Voit tutustua tarkemmin kuljettajiemme arkeen täällä.

Ota yhteyttä

Ajojärjestelijämme on yhteydessä teihin tunnin sisällä arkisin klo 8-16. Kiireellisissä kuljetustehtävissä voitte olla yhteydessä päivystysnumeroomme
010 501 5050

 

Tavarankuljetus

 

Ostoskuljetus