Kuljettajamme

Kaikki kuljettajamme ovat alansa rautaisia ammattilaisia, joilta löytyy laajaa osaamista ja syvällinen ihmistuntemus. Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme pääsee perille ajoissa ja nauttii matkan jokaisesta vaiheesta.

Kuljettajamme ajavat alueen koululaiset turvallisesti perille kouluun, tarjoavat tukea liikuntarajoitteisille matkustajille ja pitävät huolen siitä, että sinä pääset haluamaasi paikkaan kellonajasta riippumatta.

Edustusajoissa kuljettajamme esiintyy tilaisuuden vaatimalla tasolla ja kalustomme, sekä kuljettaja räätälöidään tarvittaessa asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä

Anu:


Anu tuli Liikenne Kuritulle töihin vuonna 2014. Lähihoitajan ammatista auton rattiin siirtyminen on ollut vaivatonta. ”Molemmat työt vaativat erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sekä ihmisen aitoa kohtaamista”,

Anu aloittaa. ”Parasta työssäni on se, että saan olla eri-ikäisten ihmisten kanssa tekemisissä. Tällä hetkellä työpäivät kuluvat pääsääntöisesti koulukyytejä ajaessa. Muina aikoina ajan sujuvasti kaikkia ajoja, paitsi linja-autokuljetuksia.”

Asiakaspalvelussa pienet teot ratkaisevat. ”Hymy pelastaa päivän!” Anu päättää

Ota yhteyttä

Jonna:

Jonna on aloittanut taksinkuljettajan työt Liikenne Kuritulla huhtikuussa 2018. Hän on toiminut aikaisemmin urallaan kotihoidossa ja opiskellut hoitoalaa. ”Aikaisemman koulutuksen ja työuran kautta olen saanut rutkasti valmiutta toimia taksikuljettajana, sillä ajan pääsääntöisesti invataksia. Kohtaan päivittäin työssäni erilaisissa elämän tilanteissa olevia asiakkaita. On tärkeä tunnistaa jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet, jotta palvelun laatu ei kärsi.”

Vapaa-aikansa Jonna viettää perheen kesken maaseudun rauhassa, joka tuo kaivattua vastapainoa ajoittain hektiselle työtahdille. ”Onneksi minulla on paras esimies ja loistavat kollegat, jotka antavat aina tukea ja joustoa, kun sitä tarvitaan.” Jonna summaa.

”Mottoni on elää elämääni sellaisten ihmisten ympärillä, että on hyvä olla!”

 

Juha:

Juha aloitti taksityöt Liikenne Kuritulla maaliskuussa 2019. Kipinä taksialalle tuli Juhan kiinnostuksesta autoilemiseen, sekä palveluhenkisen asenteen, ja sosiaalisen elämän kautta. Juha on entinen Myllykoskelainen Paperimies. Vuosien kokemus tehdastyöstä ja tehtaan sulkeminen vaati isoja elämän muutoksia. Paperimiehen työhön positiivinen muutos on tullut työn liikkuvuuden kautta, sekä siitä, että jokainen päivä on erilainen. Myös joustavat työajat, mukavat työtoverit, sekä hyvä työilmapiiri on tärkeässä roolissa työn jaksamisen kannalta.

Hyvän taksinkuljettajan tunnistaa hyvästä ihmistuntemuksesta, ja tilannetajusta, sekä joustavuudesta. Omakohtaisesta kokemusesta tälläisiä ominaisuuksia on tarvittu eniten tilanteessa, kun työtehtävät muuttuu ennalta-arvaamattomasti kesken päivän. Esim. muistisairas asiakas on tilannut taksin ja on menossa kotiin, jota ei enää ole olemassa, eikä tiedä minne on menossa. Tällöin salapoliisitaidoista ja ongelman ratkaisukyvystä, sekä asiakaslähtöisistä viestintätaidoista on paljonkin apua. ”Tilanteen ratkaiseminen, sekä onnistunut asiakaskokemukset palkitsee aina”. Lentävä lause ”tuli pari muuttujaa” onkin isosti käytössä työporukan joka päiväisessä työssä. Meillä kuljettajan tulee olla aina kohtelia ja vilpitöm avun antaja. Ovet avataan- ja puhutaan kohteliaasti ja toivotetaan hyvää päivänjatkoa. Vapaa-aikana parhaista parhaimmat lapsenlapset saavat ison osan Juhan vapaa-ajasta. Juha kuuntelee musiikkia ja harrastaa paljon ulkoilua. Luonnossa liikkuminen ja rauhallisuus on hyvää vastapainoa hektiselle taksityölle.

Pasi:

Pasi päätyi henkilökuljetusalalle toimiessaan sivutoimisena taksinkuljettajana isänsä taksiyrityksessä. Päätöimisena yhdistelmäajoneuvonkuljettajana oli aikaa miettiä tulevaisuutta, ja kipinä henkilökuljetusalalla siirtymiseen eleli pidemmän aikaa. ”Vajaa 8 vuoden yrittäjäura ja fuusio isäni yrityksen kanssa on antanut rutkasti elämän kokemusta, ja opettanut ainakin nöyräksi. Elämä pitäisi osata elää sisulla ja sydämellä. Asioita pystyy murehtimaan ja valittamaan, mutta monta solmua aukeaa, kun osaa hetken puhaltaa ja rauhoittua.” 

”Hyvä kello kauas kuuluu, paha vielä kauemmas!” kuuluu vanha sananlasku, jonka yrittäjänä toimiva Pasi on kuullut äidiltään. ”Taksiala ei eroa muista aloista siinä, miten tärkeä väline puskaradio on markkinoinnissa. Kun työt tehdään hyvin, niin niitä töitä tehdään vielä huomennakin” Pasi aloittaa. ”Haluamme ehdottomasti olla mukana kehittämässä henkilöliikennealaa myös tulevaisuudessa, jossa asiakas on aina voittaja. Parasta yrittämisessä on vapaus nähdä työn tulos. Välillä saadaan ottaa kunnolla turpaan, kun tuntuu ettei mikään mene kohtuudella ja toisinaan voi varovasti ajatella, että tämähän toimii.”  

Vapaa-aikana Pasi luottaa nykyisin perheen tuomaan onneen ja perheen kanssa matkustamisen lisäksi lähellä sydäntä on moottoriurheilu. Pasin vapaa-aika menee kesällä paljon moottoripyörän selässä ja talvella kelkkareiteillä. Näillä reissuilla saa nollata aivoja omassa rauhassa ja vauhdikas vapaa-aika antaa vastapainoa arjen hektisyydelle. 

Mistä tunnistaa hyvän kuljettajan? ”Hyvän kuljettajan tunnistaa laajasta elämän kokemuksesta ja vilpittömästä luonteesta. Palveluhalukkuus tulee yleensä pitkän elämänkokemuksen ja sosiaalisen luonteen summana.” Pasi toteaa. ”Henkilöliikenne ala ei ole missään tapauksessa helpoimpia aloja työskennellä, eikä työntekijöitä ole liikaa tarjolla. Väittäisinkin, että meillä on ollut ennemminkin vain tuuri kohdallaan, kun ollaan saatu näin mainio työporukka kasaan"

Niko:

Nikon työura taksitöiden parissa alkoi keväällä 2020. Ennen taksitöiden aloittamista Nikon päivät kuluivat vartijan ja kiinteistöhuollon töistä, joista siirtyminen taksitöihin on tuntunut oikealta ratkaisulta. Kun Nikolta kysytään mitä hyvältä taksinkuljettajalta vaaditaan on vastaus selkeä. ”Hyvältä taksinkuljettajalta vaadittaan palvelualttiutta, paineensietokykyä, huumoria, sekä asiakaslähtöistä asennetta. ”Parasta työssäni on kun pääsee olemaan erilaisten henkilöiden kanssa tekemisissä. Joka päivä saa nauraa ja jakaa hyviä tarinoita, vaikka välillä pitkät työpäivät ja napakat aikataulut aiheuttaakin sillointällöin painetta” ”Meillä jokainen asiakas on samanarvoinen, ja hyvin tehty työ tekijänsä palkitsee”
Nikon hektisen arjen ja kiireen palkitsee mökin rauha, sekä lomareissut lapin laskettelurinteille ja kelkkailareiteille.

 

Tarjouspyyntö / Tilaus